Υπηρεσίες

Επισκευές τρακτέρ

Παρέχουμε εγγυημένη ποιότητα επισκευής σε κάθε τρακτέρ, διαθέτοντας πολυετή πείρα, έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο, αλλά και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο τρακτέρ σας.

Επισκευές / κατασκευές γεωργικών μηχανημάτων

Στο χώρο μας προσφέρεται μια πλήρη τεχνική υποστήριξη σε όλα τα μηχανήματα που διαθέτουμε. Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού μας δημιουργώντας έτσι μια ομάδα service που απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς με εμπειρία στη συντήρηση και επισκευή τόσο των δικών μας μηχανημάτων όσο και όσων εμπορευόμαστε στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων.

Επισκευές / κατασκευές παντός τύπου σιδηροκατασκευών

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου κατασκευές που έχουν να κάνουν με το σίδηρο, τα τόσα χρόνια εμπειρίας μας και το άριστα καταρτιζόμενο προσωπικό μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ένα πολύ μεγάλο εύρος κατασκευών από σίδηρο πράγμα που δεν μας περιορίζει μόνο στον αγροτικό τομέα.
Λέβητας Βιομάζας ΤΚΝ075

Κατασκευές λεβήτων βιομάζας

H κατασκευή λεβήτων βιομάζας είναι κομμάτι πολύ σημαντικό στο ενεργητικό της επιχείρησης μας εδώ και αρκετά χρόνια. Ο λέβητας βιομάζας είναι η οικονομικότερη λύση για κάθε ανάγκη θέρμανσης μα πάνω από όλα φιλική προς το περιβάλλον. Σε σύγκριση με λέβητα πετρελαίου η φυσικού αερίου ο λέβητας βιομάζας κάνει απόσβεση των χρημάτων αγοράς του σε λιγότερο από 1,5 χρόνο.

Εμπορία γεωργικών μηχανημάτων και παρελκόμενων

Έχουμε δημιουργήσει μια έκθεση προϊόντων από τα μηχανήματα που οι ίδιοι κατασκευάζουμε αλλά και προϊόντα που έχουν να κάνουν με τον αγρότη ,επαγγελματία και μη. Συνεχώς προσθέτουμε όλο και περισσότερα προϊόντα που είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας πάντα με κριτήρια επιλογής την καλή σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Πώληση χονδρική- λιανική

Έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο κατάλληλο να εξυπηρετήσει τον επαγγελματία αγρότη και μη στον τομέα του εμπορίου των μηχανημάτων του.